Caffe PiansaEchte koffie!
De geschiedenis van Torrefazione Caffe Piansa | ||
In zijn dertigjarige ervaring met een van de oudste en meest prestigieuze Italiaanse koffiebranders, leerde Pietro om onderscheid te maken tussen de beste koffiebonen. Zelfs aanbieders van geroosterde espressobonen met soorten zoals Jamaica Blue Mountain, Hawaii Extra Fancy of Puerto Rico Yauco Selecto konden niet aan de hoge kwaliteitseisen van Torrefazione Caffe Piansa voldoen.
| Pietro Staderini selecteert de ongeroosterde koffiebonen zelf en ziet erop toe, dat uitsluitend de gewenste kwaliteit geroosterd wordt. Tijdens het roosterproces ontwikkelen zich de aromatische elementen in de koffiebonen, zo ontstaat het fantastische smaakprofiel van Torrefazione Caffe Piansa melanges en single origins.
Waarom is dit zo belangrijk? Ongebrande koffie wordt perfect gebrand op dat ene speciale moment, precies op dat juiste moment, niet eerder en niet later, daarna wordt snel terug gekoeld en wordt het verpakt.
|
Om deze reden blijft Torrefazione Caffe Piansa die ambachtelijke koffiebrander met 1000 zakken per jaar. |
ContactRiojagaard 39 E: caffepiansa@gmail.com
| Producten | Laat een bericht achter |